Makeanhimo on väistynyt ainakin väliaikaisesti. Kahvihammasta kolottaa tavalliseen tapaan, mutta edellisestä kikhernehimosta onkin jo tovi. Viimeksi ahmin kikherneitä ja papuja samalla hartaudella odottaessani esikoistani. Nyt ei ole kuitenkaan perheenlisäyksen aika, vaan kenties kroppani haluaa viestittää mulle jotain. Ainakin sen, että on taas lounaan aika.
Pistin äsken poskeeni viimeiset kikkikset. Pitänee laittaa uusi satsi huomiseksi likoamaan.
Myös avokadot uppoavat hyvin vaikka joka päivä, jos niitä sattuu olemaan kotona.
Kikkisten kanssa tai ilman.
Kikherneille voisi ottaa reseptin. Teetkö hummusta vai jotain muuta?
VastaaPoistaLorautan lämpimien kikkisten sekaan oliiviöljyä ja sitruunamehua. Suolaa, pippuria, inkivääriä, kanelia, ripaus juustokuminaa. Persiljaa tai korianteria tuoreena.
PoistaSyön marinoituja kikkiksiä sellaisenaan tai sekoitan sekaan tomaattia (voi laittaa marinointivaiheessa jo), kurkkua ja raejuustoa. Tänään oli spartalainen versio: kikkiksiä, sulatejuustoa ja ohrasuurimoita.